Võta 1 kruusitäis vett, kalla see potti ja lase keema. Kui vesi on keema läinud, lisa sellele pool kruusitäit tatart ning veidi soola. Vähenda kuumust 2 peale ning kui puder enam ägedalt ei kee, pane potile kaas peale. Sel ajal kui puder keeb, ava lihakonserv. Haki sisu kahvli või noaga väiksemaks ning pane pannile. Kuumuta läbi (kui soovid, võid lisada ka hakitud sibula). Kui puder enam vett ei sisalda ja tundub hamba alla pehme, kalla see pannil olevale lihale peale. Kui vesi on ära keenud, kuid puder veel pehme pole, lisa potti veidi vett juurde ning oota kuni see on aurustunud. Kuumuta korra läbi ning toit ongi valmis.
Pudru keemise (haudumise) ajal segada pole vaja, las podiseb vaikselt kaane all umbes 20 minutit enne kui uurima hakkad.
Konservi võid asendada ka hakklihaga, aga hakkliha praadimisel kindlasti torgi seda pannilabidaga nii, et see laguneks väikesteks tükkideks.
No comments:
Post a Comment